Is celloulse gum vegan?

Is celloulse gum vegan?

ھەئە,celluulosse gumئادەتتە گۆشسىز دەپ قارىلىدۇ. Cellaulsese Gum (CMCYSTHL POULOSE (CMC) دەپ ئاتالغان, بۇكۇلۇش پۇلى, پاختا تۇراقلىقى ياكى باشقا تالالىق ئۆسۈملۈكلەردىن كەلگەن كۆچەت سېيىدىن دېرەك بېرىدۇ. ھۈجەيرىسنىڭ ئۆزىدە ئۆسۈملۈكلەر, ئۆسۈملۈكلەردىن ئېرىشكەندەك بولۇپ, ھايۋاندىن ياسالغان تەركىبلەر ياكى جەريانلارنىڭ ئىشلىتىلىشىنى ئۆز ئىچىگە ئالمايدۇ.

Callouseare نىڭ ئىشلەپچىقىرىش جەريانى مەزگىلىدە, CellousLows خىمىيىلىك ئۆزگەرتىشنى ئويلاشقاندا خىمىيىلىك ئۆزگەرتىشنى ئوتتۇرىغا قويغاندا خىمىيىلىك ئۆزگەرتىشنى كەلتۈرۈپ چىقىرىپ, كامېرا سېغىزنىڭ شەكىللىنىشىنى كەلتۈرۈپ چىقىرىدۇ. بۇ ئۆزگەرتىش ھايۋانلارنىڭ ھاسىل بولغان تەركىب ياكى مەھسۇلاتقا چېتىلمايدۇ, SmaGoLoLose GUM نى ئىشلىتىپ, كامسۇزوس ئۆسمە پىچىقىنى ياساپ چىقمايدۇ.

Caloulose Gum نى قېنىق سېلىشتۇرغاندا, قېنىق گۇرۇپپا سۈپىتىدە ئىشلىتىلگەن بولۇپ, ھەر خىل يېمەكلىك, دورا, شەخسىي بېقىش, شەخسىي بېقىش ۋە سانائەت مەھسۇلاتلىرىنى سىلىۋىلسىزلىكتە ئىشلىتىلىدۇ. بۇ مال-مۈلۈك ئىستېمالچىلارنى ئۆز ئىچىگە ئالغان مال-مۈلۈك ئىستېمال قىلىش بىلەن تەمىنلەنگەن. قانداقلا بولمىسۇن, تەركىبلەرگە ئوخشاش, مەھسۇلات بەلگىسى ياكى ئالاقىلىشىش ئىشلەپچىقارغۇچىلارنى تەكشۈرۈش ھەمىشە بۇ كاتەكچە سېغىزنىڭ بارلىق كېلىش ۋە بىر تەرەپ قىلىنغانلىقىغا كاپالەتلىك قىلىش ھەمىشە ياخشى پىكىر.


يازما ۋاقتى: 2-ئاينىڭ 08-2024